Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is behulpzaam voor managers en professionals die voor persoonlijke keuzes staan in hun loopbaan, of die in hun werk tegen barrières aanlopen.

Loopbaan coach

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is behulpzaam voor managers en professionals die voor persoonlijke keuzes staan in hun loopbaan, of die in hun werk tegen barrières aanlopen.

Wat is loopbaancoaching?

Het doel van loopbaan coaching is ondersteuning te bieden bij het sturing en richting geven aan je eigen loopbaan. Een loopbaan coach kan je begeleiden bij zeer uiteenlopende loopbaanvragen, zoals:

  • Ik heb het gevoel dat ik vastzit in mijn huidige baan. Wat nu?
  • Ik ben overal ingerold, maar wat wil ik eigenlijk zelf?
  • Ik wil graag iets compleet anders doen… Maar wat?
  • Ik ben al een tijdje uit het arbeidsproces en wil weer aan het werk.
  • Mijn baan bevalt op zich goed, toch blijft het kriebelen…
Loopbaan coaching

Wanneer?

Loopbaancoaching kan worden ingezet bij vraagstukken op het gebied van werk, scholing en carrière. Deze vraagstukken hebben veelal betrekking op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het doel van loopbaan coaching is ondersteuning te bieden bij het sturing en richting geven aan je eigen loopbaan.

Het ontwikkelen van een persoonlijk businessplan behoort in dit traject tot de mogelijkheden, om zo helder zicht te krijgen op keuzes die je nu kunt maken voor een toekomst die past bij wie jij wilt zijn. Een loopbaantraject bestaat uit een aantal sessies waarbij je meer inzicht krijgt in:

Wat je motiveert en demotiveert

Wat je sterke en zwakke punten zijn

Functionele / disfunctionele werkhouding

Drijfveren, verlangens en/of vaardigheden

Voor wie?

Werk vormt een belangrijk onderdeel van ons leven en het is fijn als je dit met plezier kunt doen. Dit is echter lang niet altijd het geval. Loopbaancoaching kan dan uitkomst bieden. Dit biedt de mogelijkheid om afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en zo de grote lijnen te zien. Loopbaancoaching is behulpzaam voor managers en professionals die voor persoonlijke keuzes staan in hun loopbaan, of die in hun werk tegen barrières aanlopen.

Loopbaancoaching