Ervaringen

Ervaringen

Hier lees je de ervaringen van onze coachees. Wil je weten wat Sirius Coaching voor jou kan betekenen?

Volgens onze coachees

Hier lees je de ervaringen van onze coachees. Wil je weten wat Sirius Coaching voor jou kan betekenen?

– Jeroen –

“Bedankt Hans voor de steun in deze donkere periode van mijn leven. Zonder jou was ik nooit zover gekomen als ik nu ben!”

– Roy –

“Ik wist het allemaal niet meer en was even helemaal de weg kwijt. Door de gesprekken met Hans ben ik tot hele mooie inzichten gekomen en durf weer positieve keuzes te maken en vreugde te ervaren in mijn leven.”

– Erik –

”Hans is een prettig en rustig persoon. Schakelt snel en past direct zijn coaching en oefeningen aan op mijn behoefte van het moment. Anderhalf uur sessies zijn zo voorbij en duren vaak langer dan gepland.”

– Astrid –

“In een veilige, warme omgeving heb ik de weg terug kunnen zoeken naar rust en liefde in mezelf”

– Loes –

“Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen en voor de inzichten die je mij aan mezelf hebt laten geven.”

– Githana –

“De coaching sessies met Hans helpen mij goed op weg in het proces waarin ik mij op het moment bevind. Hij voelt goed aan waar ik nu sta en helpt mij op een respectvolle en integere manier. Het fijne van deze coaching vind ik persoonlijk het spirituele tintje waar ik veel baat bij heb.”

– Frank –

“Ik heb de manier van werken van Hans als heel mooi ervaren. Met oprechte aandacht weet Hans precies de juiste technieken in te zetten die op dat moment nodig zijn. Ik vond ook het ritueel met loslaten en omarmen wat we buiten met de natuur gedaan hebben heel bijzonder.”

– Rianne

“Jij hebt me geholpen meer bewust te worden van hoe ik ben en wat ik belangrijk vind m.b.t. waarden, normen en kwaliteiten. Ook ben ik meer gaan visualiseren, iets wat ik voorheen niet deed.”