Tarieven

Coaching is niet alleen een investering in de vorm van tijd, energie en middelen, maar vooral in jezelf en jouw eigen ontwikkeling en bewustwording. Kortom een investering in jouw toekomst!

Tarieven

Coaching is niet alleen een investering in de vorm van tijd, energie en middelen, maar vooral in jezelf en jouw eigen ontwikkeling en bewustwording. Kortom een investering in jouw toekomst!

Coaching tarieven

Ik maak onderscheid tussen tarieven voor particulieren, zelfstandig ondernemers en bedrijven. Voor particulieren en beginnende zelfstandig ondernemers hanteer ik de volgende tarieven voor kennismaking, intake en losse sessies. Uitgebreidere informatie over de tarieven  voor coaching Trajecten (met korting op het losse uurtarief) vind je hier:

DienstTijdInvestering
Telefonische kennismakingc.a. 15 minutenKosteloos
Intake gesprek *40 minuten€ 70,=
Losse coaching sessie1,5 uur€ 155,=
4 sessies6 uur€ 598,= (5% korting)
6 sessies9 uur € 874,= (6% korting)
8 sessies12 uur € 1140,= (8% korting)
10 sessies15 uur € 1395,= (10% korting)
* Praktijk of Online.

Dagdeel particulieren of beginnende zelfstandig ondernemers

Wil je liever een dagdeel aan de slag om je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei te ontwikkelen en te versterken?

DienstTijdInvestering
Doorbraakcoaching sessiedagdeel van 4 uur€ 375,=
Persoonlijk leiderschapdagdeel van 4 uur€ 375,=

Focus sessies

Wil je heel gericht met een bepaalde methode werken aan jouw vraag? Hiervoor bied ik Focus sessies aan. Het is mogelijk dat je eerst één of meerdere Focus sessies wilt doen voordat je besluit aan een coaching traject te beginnen. Dat is helemaal goed. De tarieven voor Focus sessies kun je hier vinden:   

Mogelijke vergoedingen

Ben je in loondienst? Werkgevers zijn vaak bereid om een coaching traject in het kader van loopbaanontwikkeling, het versterken van zelfinzicht en vaardigheden of ziekeverzuimpreventie dan wel herstel van ziekte of burn-out geheel of gedeeltelijk te vergoeden.

Voor werkgevers en ondernemers zijn de kosten veelal aftrekbaar voor de belasting. In sommige gevallen is er ook voor particulieren de mogelijkheid tot belastingaftrek, zoals bijvoorbeeld in het geval van loopbaancoaching. Voor meer informatie hierover, verwijs ik je naar de website van de Belastingdienst.